Om iZ Group

iZ tillhandahåller gruppen för att göra dina idéer till verklighet. Från tanke till koncept bygger vi effektiva lösningar skräddarsydda utifrån dina behov.

iZ Group är ett mångfacetterat team bestående av strateger, designers och tekniker med både bred och djup erfarenhet. Vi älskar utmaningar och blomstrar från tillfredsställelsen av ett lyckat jobb. Vi mäter framgång utifrån resultat, och vår fokus är att säkerställa att ert budskap hörs och ageras efter på målmarknader.
Baserat i Osaka, Japans andra entreprenörsstad är vi mest kända för våra webblösningar. Med växande kunder såsom zbox.me och nationella kunder såsom PlanPad JP skiljer vi oss i vår kundfokus. Vi gör alla nödvändiga åtgärder för att kommunicera ut våra kunders budskap till marknaden.
Vi har väldigt tydliga tankar vilket speglar sig i resultaten vi levererar. Vi kan producera trendigt material men är lika drivna av funktionalitet. Iögonfallande är förträffligt, men långsiktig uppmärksamhet och hållbara relationer är ännu bättre. Kvalitet vinner alltid över kvantitet. En uttänkt plan är vägen till framgång, men utförandet levererar resultat.

 

Med små medel har vi åstadkommit stora saker...

Liksom mycket annat som lett till något stort startades iZ Group av en tillfällighet. En mindre grupp designers och programmerare slog sig samman för att göra saker på ett annorlunda sätt. Konceptet var relativt rättfram och okomplicerat.
Jobba med växande företagskunder. Tillhandahålla kampanjer som utnyttjar till fullo det nya tekniska landskapet. Utveckla målinriktade initiativ som utvärderar resultat. Komma med nya idéer kontinuerligt för att hela tiden höja ribban. Fokusera mer på hållbarhet. Fokusera mindre på kortlivade bubblor av entusiasm som sedan spricker. Undvik att koncentrera på mållös kommunikation i hoppet om att fånga intresse.
Dessa idéer ledde fram till ett löst sammansatt partnerskap, vilket snabbt ändrades till en mer formell fullservice företag – iZ Group. Det efterföljande tillskottet av strategi och specialister på företagsutveckling stärkte ytterligare det totala erbjudandet.
Passionen och värdena som fungerade som drivmedel i de första stegen, fortsätter att driva iZ Group idag. Med entusiasm och passion för resultat från alla delar av ”gruppen” fortsätter vi att växa med våra kunder.iZ Group 1995-2024 © (Copyright)