Välkommen till iZ Manager

På följande sidor finner du information och instruktioner över hur ni kommer igång med just ert iZ Manager konto.

Snabb historik.
Projektet iZ Manager startades i slutet av 2005, då vi presenterade det första online administrations systemet. Fast då kallades det YA Manager.  Systemet skapades och installerades för att kunder till ett webb företag i Osaka skulle kunne ge sina kunder möjlighet att uppdatera delar av sin hemsida utan att beröra SEO inställningarna..
Redan 2006 introducerades YA Shop, och YA Mall, som idags läge heter iZ Shop.
I skrivade läge har iZ Manager  hela 35 unika applikationer i sitt iZ Manager, och mer är på gång.

Snabb logik.
Administrera din hemsida från vilken webbläsare du vill. Målet är att kunna ge administrativa funktioner för både vårt webbhotell,  som för er egna hemsida.
Genom några lätta klick så skall man kunna uppdatera allt online 24/7, året runt..