FTP

För att ladda upp material till din webbplats använder du FTP eller SFTP. Här hittar du instruktioner för hur du gör detta med de populäraste FTP-klienterna på marknaden idag. Det är även via din FTP-klient som du kan återställa förlorat webbdata via våra automatiska backup-tjänst.

Hemsida ej synlig efter publicering

För att din hemsida ska visas korrekt så behöver du publicera den till katalogen /mindoman.se/www/.

Kom ihåg att ersätta mindoman.se med det domännamn du har hos oss. Allt under denna mapp är tillgängligt över Internet, allt utanför denna mapp är enbart tillgängligt via FTP eller script under din webbplats.

Directory Listing Denied

Om du får detta felmeddelande i din webbläsare när du besöker din webbplats så saknas förmodligen en index-sida.
För våra Windows-servrar gäller följande som index-sidor i den ordning som de används:

1. index.html
   2. index.htm
   3. default.asp
   4. default.aspx
   5. default.htm
   6. index.asp
   7. index.aspx
   8. index.php
   9. start.iz
  10. index.ji